1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Eenakterfestival 2019!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Eenakterfestival 2019!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Eenakterfestival 2019!


Toneelgroep TIOS uit Spijkenisse heeft zondag 3 februari de juryprijs gewonnen op het zevende Eenakterfestival Brielle met “Dus hij dronk…”. Een reünie van vier schoolvriendinnen die vrolijk begint, krijgt een pijnlijk randje als een van de vier wat minder vrolijke herinneringen ophaalt.

Het was geen makkelijke keuze voor de jury, want het niveau van de verschillende stukken was opmerkelijk hoog. Het was weer een dag vol emoties waarin de verschillende toneelgroepen van Voorne-Putten samenkomen en naar elkaars spel kijken. Dit jaar was ook een toneelgroep uit IJmuiden uitgenodigd. Het thema was “Vluchten” en daar hadden de groepen heel verschillende invullingen aan gegeven. 

Als intermezzo in het middagprogramma leidde Lenneke Mietes theaterimprovisaties waar alle toneelspelers aan mee konden doen. De publieksprijs ging dit jaar naar de Brielse toneelvereniging Sint Leonardus met “Trui”, een gedurfde vertolking van een groot verhaal van een klein meisje. Het Eenakterfestival Brielle in BREStheater wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle

Het foto-album van deze fijne dag is te bekijken via deze link

--- 

Bekijk de culturele agenda van Brielle via de Cultuurladder.


 
Pagina terug