1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Eenakterfestival 2019!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Eenakterfestival 2019!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Eenakterfestival 2019!

Op zondag 3 februari is het weer zover. Voor het zevende jaar op rij organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Brielle het Eenakterfestival in BREStheater. Een jaar lang hebben de zes deelnemende toneelgroepen de tijd gehad om zich voor te bereiden. 


Foto: Jos_Uijtdehaage
Foto: Jos_Uijtdehaage


Voor de toneelgroepen van Voorne-Putten is het festival een belangrijk evenement. Het eenakterfestival is in het leven geroepen om de amateurtoneelgroepen van Voorne-Putten een podium te bieden en het publiek kennis te laten maken met het spel van de plaatselijke toneelgroepen. Dit jaar doen naast vijf groepen van Voorne-Putten ook een groep uit Utrecht mee. Ja ja, het festival begint ook bekendheid te genieten tot buiten de regio en hoewel het bedoeld is voor de toneelgroepen van het eiland, het is natuurlijk ook interessant om eens kennis te maken met een groep van buiten de regio. Het belooft weer een dag vol humor, drama en spanning te worden, want de keuze van de stukken is net als vorige jaren weer erg gevarieerd. 


Het Eenakterfestival bestaat uit een middagprogramma dat om 14.30 uur en avondprogramma dat om 19.00 uur begint. Aansluitend op het avondprogramma geeft de jury haar adviezen en worden de juryprijs en de publieksprijs uitgereikt. Alle bezoekers met een passe-partout mogen stemmen voor de publieksprijs. Passe-partouts en kaartjes voor middag- of avondvoorstelling zijn verkrijgbaar aan de balie van BREStheater, de kassa in DukdalfBRES is geopend op woensdag en donderdag van 10.30 tot 12.30 uur en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. U kunt ook online e-tickets bestellen via www.brestheater.nl.  

 
Pagina terug