1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Muziek in de Kamer":

Velden met (*) zijn verplicht.
Muziek in de Kamer
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Muziek in de Kamer


Zondagmiddag 4 november wordt u door vier Brielse families ontvangen in de intimiteit van hun huiskamer. Muziek in de Kamer is een kleinschalig muziekfestival dat zich afspeelt in de Brielse huiskamer. U kunt luisteren naar een selectie van gerenommeerde artiesten.

Met behulp van een wandelkaartje dat bij het passe-partout wordt aangeboden, trekt u van adres naar adres en wordt u in elk huis getrakteerd op een muzikale verrassing die 45 minuten duurt. De muziekgenres lopen uiteen van klassiek tot jazz en van cabaret tot wereldmuziek:


KATJA GEBBINK en HARRY EMMERY
Dichter Katja Gebbink en contrabassist Harry Emmery laten met hun programma 'Het gedicht wacht op niemand' zien dat muziek kan klinken als poëzie en poëzie als muziek. Katja Gebbink wekt met haar woorden de muze en Emmery begeleidt haar, laaft de woorden langs zijn virtuoze klanken en raakt de mooiste noten. Laat u verrassen door dit ijzersterke duo Poëzie & Bass.

JASPER SMIT
Finalist Cameretten 2015/16. Speelt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, katten, en passen op de jassen terwijl iedereen danst. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk. Volgens de Volkskrant: "Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt."

TRIO KALEIDOSKOP
De Russische violiste Ruzana Tsymbalova, de Amsterdamse gitarist Elliot Muusses en de Haagse bassiste Suze Stiphout delen hun liefde voor volksmuziek uit verschillende windstreken. In een muzikale wereldreis brengen ze muziek van overal: Braziliaanse samba, achterbuurtmuziek uit Argentinië en het beroemste lied van Zuid-Amerika, gepeperde gypsy jazz, Armeense melancholie, vrolijke klezmer en de mooiste filmmuziek van Nederlandse bodem.

TWO OF A KIND
Two of a Kind is dit duo zich gaan noemen, toen ze ontdekten, dat ze goed konden samenspelen. Twee mensen met eenzelfde instrument, een donker- en een lichtkleurige cello, een man en een vrouw, beiden vrijwel gelijktijdig master afgestudeerd… en dan denk je: dit kan wel eens saai worden. Nee, juist niet! Een verrassend gevarieerd programma van twee jonge en bevlogen cellisten, die werkelijk elke techniek beheersen.

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost €30 (graag contact betalen). Bij het passe-partout krijgt u een kaartje met de wandelroute en de volgorde van de concerten. Tijdens het evenement worden drankjes aangeboden. 


Het festival is erg populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus koop uw kaarten tijdig.

Pagina terug