1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Open Monumentendag 2018!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Open Monumentendag 2018!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Open Monumentendag 2018!

Open Monumentendag op zaterdag 8 september 2018 is voor iedereen, jong en oud!

Brielle staat bekend als een echt monumentenstad. Daarom is er op Open Monumentendag van alles te beleven! Er zijn activiteiten op allerlei locaties in de binnenstad en belangrijke historische figuren uit de geschiedenis van Brielle laten van zich horen. Het programmaboekje is t.z.t. overal te verkrijgen en valt huis-aan-huis door de brievenbus. Op het Bleijkersbolwerk zal tevens de Pompoenfair plaatsvinden (voorheen bij Kwekerij Roest) en op het Asylplein is het genieten voor kinderen. Ook dit jaar weer een ambachtelijke markt bij Korenmolen ‘t Vliegend Hert in Brielle.

Loop eens in de mooie binnenstad van vestingstad Brielle de Sint-Catharijnekerk binnen en krijg een rondleiding over de touwzolders. Stap binnen bij de synagoge aan de Turfkade. Of probeer met uw kinderen de geheimen van de Vrijmetselarij te ontdekken in het loge aan de Nieuwstraat.

Bekijk HIER het programmaboekje digitaal.


Open Monumentendag Brielle wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Brielle, met dank aan Gemeente Brielle.

Pagina terug