2020-09-22 - Kunst & Cultuur Brielle - Header website-Erfgoed.jpg

De culturele agenda van Brielle bekijk je via onderstaande knop. Of geef je op voor onze cultuuragenda nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag nieuws over kunst en cultuur in Brielle.-----------------------------------------


Reactie met CV op " Wij zoeken een penningmeester!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Wij zoeken een penningmeester!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Wij zoeken een penningmeester!Stichting Kunst en Cultuur Brielle is bekend van de cultuuragenda in de krant, van BREStheater, van allerlei culturele initiatieven, het Big Band festival, vertelfestival en de Maskerade. En velen kennen ons misschien ook van het cultuuronderwijs op de basisscholen in gemeente Brielle.


We staan op de BRES voor cultuur tijdens coronatijd, we kijken uit naar het vieren van 450 vrijheid volgend jaar en zijn betrokken bij de overgang naar Voorne aan Zee. Druk en levendig; directeur, medewerkers en bestuursleden zijn vol ambities en vernieuwingsplannen. Cultuur maakt mensen blij en ontwikkelt ze, draagt bij aan het welbevinden van inwoners, bezoekers en (het vestigingsklimaat van) bedrijven.


Het penningmeesterschap kost 6 tot 8 uur per maand. Het uitvoerende werk wordt gedaan door de professionele medewerkers. De penningmeester houdt daar voor de financiële kant toezicht op.


Wij hopen op een  penningmeester die  • -verstand heeft van financiën

  • mee kan denken over de toekomst van de organisatie

  • van cultuur en  theater houdt

  • woonachtig is op Voorne-Putten


In de samenstelling van het bestuur is diversiteit uiteraard van groot belang. We moedigen mensen met een diverse achtergrond aan te solliciteren.


Het betreft een onbezoldigde functie.


Reacties kunnen tot 15-05 verstuurd worden naar info@kunstencultuurbrielle.nl


Voor vragen kunt u terecht bij Rene de Bot, interim penningmeester (rdebot@planet.nl)

Pagina terug