2020-09-22 - Kunst & Cultuur Brielle - Header website-Erfgoed.jpg

De culturele agenda van Brielle bekijk je via onderstaande knop. Of geef je op voor onze cultuuragenda nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag nieuws over kunst en cultuur in Brielle.-----------------------------------------


Reactie met CV op "Geen Big Band Festival, wél een big band":

Velden met (*) zijn verplicht.
Geen Big Band Festival, wél een big band
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Geen Big Band Festival, wél een big bandIn verband met de coronamaatregelen dit jaar geen Big Band Festival in Brielle. Dat is natuurlijk enorm balen, maar speciaal voor de liefhebbers van Big Bands heeft Kunst & Cultuur Brielle toch iets leuks georganiseerd.


Op zaterdagavond 3 oktober komt de Sea Sound Big Band naar BREStheater. Het orkest is opgericht in 1987 en heeft een standaard big band bezetting van 4 trompetten, 4 trombones, 5 saxofoons, gitaar, piano, bas en drums. De vaste zangeres Viola van Es speelt een belangrijk rol in het repertoire van de band. Veel van de arrangementen zijn gemaakt door orkestleider Rob Catlender waardoor het orkest z’n eigen sound heeft.


De big band heeft een uiteenlopend repertoire met een mix variërend van swing tot disco, van funky tot latin en van pop tot tango, met muziek van o.a  Jobim, Queen, Roy Hargrove, Michael Bublé, Tania Maria, Stevie Wonder en Jamie Cullum.


Kaarten zijn verkrijgbaar via www.brestheater.nl

Pagina terug