2020-09-22 - Kunst & Cultuur Brielle - Header website-Erfgoed.jpg

De culturele agenda van Brielle bekijk je via onderstaande knop. Of geef je op voor onze cultuuragenda nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag nieuws over kunst en cultuur in Brielle.-----------------------------------------


Reactie met CV op "Open Monumentendag ":

Velden met (*) zijn verplicht.
Open Monumentendag
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Open MonumentendagTijdens Open Monumentendag afgelopen zaterdag was het erg gezellig in de Brielse binnenstad.
De paardentram toerde door de historische straten en verschillende monumenten waren open voor publiek. Bezoekers namen volop deel aan het programma aan acts van acrobaten en jongleurs op verschillende plekken, georganiseerd door Kunst en Cultuur Brielle. Jong en oud genoot zichtbaar van de bijzondere toeren van de artiesten en de locaties waren steeds weer gevuld. Natuurlijk werd er goed rekening gehouden met de Brielse 1,572 meter afstand.
Verschillende Brielse instellingen sloten ook aan op deze dag: de Sjoel hield een fototentoonstelling met foto’s van 75 jaar Vrijheid, het Historisch Museum kon gratis bezocht worden en het Erfgoedgilde Den Briel stelde bastions op de wallen open. Het was al met al een geslaagde dag.
Zelfs de wethouder van Cultuur, Robert van der Kooi, nam deel aan één van de shows. Hij werd toevallig uit het publiek gevist tijdens de show (Un)Chained van Strong (Wo)Man.


Pagina terug