1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Livestream Libertatis Primitiae":

Velden met (*) zijn verplicht.
Livestream Libertatis Primitiae
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Livestream Libertatis Primitiae


Op vrijdagavond 19 juni a.s. vanaf 20.00 uur geeft het Saxchoir van Libertatis Primitiæ uit Brielle een live optreden via een livestream. De link voor dit LP optreden is: www.facebook.com/libertatisprimitiae/live 


Het optreden wordt gegeven vanuit het verenigingsgebouw van Libertatis.


Het Saxchoir bestaat uit 11 saxofonisten op altsax, tenorsax en baritonsax. Zij zijn een onderdeel van de 'Big band & percussie Band' van Libertatis Primitiæ en staat onder leiding van Aad Schrooten.


 Het Saxchoir gaf 8 maart j.l. in het BREStheater het laatste optreden van Libertatis. Toen kwam de coronacrisis en kwamen alle activiteiten van de vereniging tot stilstand. De twirlers van de vereniging hebben in deze tijd van zich laten horen en zien d.m.v. een Twirlestafette waarbij de baton virtueel naar elkaar doorgegeven werd. Dit filmpje is nog te zien op Youtube en trok duizenden viewers.


Individuele muzieklessen en twirllessen worden al weer vanaf begin mei gegeven. Deze week starten de repetities ook weer voor de Big Band.

Pagina terug