1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Online cultuur in Brielle: Livestream Lucia & Noa!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Online cultuur in Brielle: Livestream Lucia & Noa!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Online cultuur in Brielle: Livestream Lucia & Noa!

Omdat we nog even moeten wachten tot we weer op een normale manier concerten en festivals kunnen bezoeken, brengt Stichting Kunst en Cultuur Brielle iedere week een online optreden van een lokaal talent onder de aandacht. De komende week is dat zangeres en songwriter Lucia Hakbijl.


Lucia geeft zaterdag 16 mei om 20.00 uur een livestream concert vanaf een geïmproviseerde ‘studio’ aan de Coppelstockstraat. Ze wordt begeleid op piano door Noa Kariem.

Lucia geeft zaterdag 16 mei om 20.00 uur een livestream concert vanaf een geïmproviseerde ‘studio’ aan de Coppelstockstraat. Ze wordt begeleid op piano door Noa Kariem. Het bijwonen van deze livestream vanuit je huiskamer is gratis, een donatie is mogelijk. Zie hiervoor de beschrijving bij de YouTUBElink:


Klik hier voor de link naar het livestreamconcert!
Pagina terug