1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "BRESbuiten evenementen geannuleerd":

Velden met (*) zijn verplicht.
BRESbuiten evenementen geannuleerd
(*):
(*):
(*):
:
(*):

BRESbuiten evenementen geannuleerd

Onder de noemer 'BRESbuiten' organiseert Stichting Kunst & Cultuur Brielle ieder jaar mooie culturele evenementen búiten BREStheater. Alle events hebben als doel de Brielse binnenstad als podium te gebruiken. Denk aan: Brielle achter de Voordeur, het Vertelfestival, Open Monumentendag, het Jumbo Big Band Festival, Muziek in de Kamer en, niet te vergeten: de Maskerade!


Maar, door de coronacrisis is dit niet zo gemakkelijk. Zelfs als we straks allemaal weer naar buiten mogen en de sociale afstand niet meer in acht hoeft te worden genomen, dan is de voorbereidingstijd nog maar minimaal en kan de goede organisatie ervan niet meer gegarandeerd worden. Mede hierdoor is besloten om Brielle achter de Voordeur, het Vertelfestival én het Jumbo Big Band Festival dit jaar niet door te laten gaan. Voor vragen kunt u ons mailen via info@kunstencultuurbrielle.nl .

Wij wensen alle organisaties van culturele evenementen en alle inwoners van de gemeente sterkte in deze moeilijke tijd.

Pagina terug