1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Cultuur online in Brielle tijdens de coronacrisis":

Velden met (*) zijn verplicht.
Cultuur online in Brielle tijdens de coronacrisis
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Cultuur online in Brielle tijdens de coronacrisis

Online genieten van cultuur in Brielle (tijdens de Coronacrisis) #cultureelbrielleonline


En wekelijks vraagt Stichting Kunst en Cultuur Brielle een lokale artiest om een optreden -  live of opgenomen – te delen. Onlangs heeft de stichting contact gezocht met Frans Lodewijk van De Troubadours. Marcus Mulder, waarmee hij samen het duo vormt (soms aangevuld met Marcel Vaandrager) heeft een contactberoep dus samen optreden is er helaas tijdens deze coronatijd niet bij.


Maar toevallig hebben zij pas geleden samen het liedje ‘Vrijheidsbeeld’ thuis opgenomen. Dit deden zij ter voorbereiding op een optreden op 9 maart jongsleden, nét voor de coronamaatregelen ingingen. Het lied is geschreven door stadsdichteres Corrie van der Linden en werd door Frans op muziek gezet. Corrie van der Linden, die op 21 april 94 jaar oud wordt, verhuisde onlangs van haar geliefde huisje bij de Brielse Dom naar het Catharina Gasthuis. De twee muzikanten vonden dat een mooie gelegenheid om haar en haar medebewoners aldaar te verrassen.


Het lied ‘Vrijheidsbeeld’ gaat over onze Nymf op het Asylplein in Brielle. Bekijk de video:


Fotobijschrift: Onlangs traden De Troubadours op in het Catharina Gasthuis voor de zeer blij verraste Corrie van der Linden.


 Het gewone leven - MevrouwMeneer

Bekijk ook het filmpje 'Het Gewone Leven', gemaakt door het echtpaar MevrouwMeneer: Ellen Kreeft en Jeroen Vermeer vanuit hun huiskamer over deze vreemde tijd:


Pagina terug