1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Kunst- en cultuurevenementen geannuleerd":

Velden met (*) zijn verplicht.
Kunst- en cultuurevenementen geannuleerd
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Kunst- en cultuurevenementen geannuleerd

 

Concerten en evenementen in de gehele Gemeente Brielle tot en met in ieder geval 6 april zijn geannuleerd om snelle verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

De voorstellingen in BREStheater tot deze datum zijn gecancelled. Deze staan in de cultuurladder als 'geannuleerd'. 

Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES, het museum en 't Dijckhuis zijn gesloten tot in ieder geval deze datum.  De expositie  "Les Arbres" in verband met de corona maatregelen met ingang van heden gesloten. Ook de muziekmiddag aldaar op 22 maart is gecanceld. 

Reeds kaarten gekocht voor een bijzonder concert of cultureel evenement en een nieuwe datum kan niet gepland worden? Mocht u het geld kunnen missen, dan zou u hen uit sympathie met de culturele sector en het voortbestaan ervan de betreffende organisatie uw bijdrage laten houden.

Mededeling van Stichting Kunst en Cultuur Brielle met betrekking tot het maken van de Brielse Cultuurladder: 

De evenementen die in de Cultuurladder Brielle staan die plaats vinden ná 6 april laten we staan totdat we óf meer weten van de overheid of bericht krijgen van een betreffende organiserende culturele organisatie. Houd deze site in de gaten om op de hoogte te blijven of schrijf u in voor de Cultuurladder nieuwsbrief via deze link.
 
Pagina terug