1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Maskerade 2019":

Velden met (*) zijn verplicht.
Maskerade 2019
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Maskerade 2019


De maskerade op 5 december was wederom een groot succes. Klik op onderstaande afbeelding om de foto's te bekijken:

Elk jaar vindt op 5 december in Brielle de Maskerade plaats, op de markt voor het oude stadhuis. Dé manier om gemaskerd en onherkenbaar op straat uit je dak te gaan. Sinds 2016 staat de Brielse Maskerade op de lijst van Immaterieel Erfgoed van de UNESCO. Deelname aan of het bezoeken van de Maskerade is gratis en er wordt glühwein en warme chocomelk geschonken. Aanmelden als groep of individu kan vanaf 18.00 uur bij Sjoel Brielle aan de Turfkade. 

Alleen toekijken is al leuk! 
Vanaf 19.00 uur wordt gratis bisschopswijn en chocolademelk geschonken. Iedereen kan mee doen. De Maskerade zal niet alleen door B&W bezocht worden, maar ook door Sint Nicolaas en een aantal Zwarte Pieten. Zij bepalen mee wie de winnaar is van de Fons Löbkerprijs, die Sinterklaas rond 20.00 uur overhandigt aan de origineelste deelnemer!  De laatste nieuwtjes en foto's van de maskerade vindt u op de Facebookpagina.
Pagina terug