1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Muziek in de Kamer 2019":

Velden met (*) zijn verplicht.
Muziek in de Kamer 2019
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Muziek in de Kamer 2019

“Muziek in de Kamer” is een kleinschalig muziekfestival dat zich afspeelt in de intieme sfeer van de Brielse huiskamer.

Het festival vindt plaats op zondag 3 november 2019 vanaf 14.00 uur en bestaat uit vier concertjes van 45 minuten in verschillende Brielse huiskamers in vier verschillende muziekgenres. Deze keer zullen optreden:

Kurt Efting zang/gitaar, een inspirerende zanger met mooie folk-popmelodieën en prachtige teksten,

Carel Kraayenhof, die Máxima tot ontroering bracht door zijn spel tijdens haar huwelijk en door Astor Piazzola werd aangespoord om zelf tangomuziek te gaan schrijven,

Lidy Blijdorp, de jonge celliste die wordt geprezen om haar ‘onthutsende muzikaliteit' en regelmatig optreedt op prestigieuze festivals in binnen- en buitenland,

En de Vocal Group Lava. Acht vrouwen die á capella zingen. Hun stem is hun instrument, puur en kwetsbaar.


Kaarten zijn vanaf woensdag 16 oktober te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost €30  (graag contact betalen). Bij het passe-partout krijgt u een kaartje met de wandelroute en de volgorde van de concerten. Tijdens het evenement worden drankjes aangeboden.

Het festival is erg populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus koop uw kaarten tijdig.
Bekijk de culturele agenda van Brielle via de Cultuurladder.
Pagina terug