1342691740Untitled-2.jpg


De culturele agenda van Brielle, de cultuurladder, kunt u bekijken via bovenstaand logo. U kunt zich ook opgeven voor onze cultuurladder nieuwsbrief, die u dan elke vrijdag in uw mailbox ontvangt met het nieuws over kunst en cultuur in Brielle.
-----------------------------------------


Reactie met CV op "Muziek in de Kamer uitverkocht!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Muziek in de Kamer uitverkocht!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Muziek in de Kamer uitverkocht!Elk jaar heeft Muziek in de Kamer een maximaal aantal kaarten te verkopen. Dit is altijd vier keer het aantal mensen dat er in de huiskamers past. Het publiek bezoekt namelijk deze middag vier concertjes van 45 minuten in verschillende Brielse huiskamers in vier verschillende muziekgenres.


Ieder jaar gaan de kaarten hard, maar nooit eerder zo hard als dit jaar: op de eerste dag dat de passe-partouts gekocht konden worden bij Boekhandel Hoofdstuk Een (afgelopen woensdag) waren alle kaarten, op drie na, al verkocht. Deze drie waren de volgende dag alsnog weg.


De organisatie denkt dat het grote succes van Muziek in de Kamer op zondag 3 november te maken heeft met de komst van Carel Kraayenhof. Deze musicus bracht Máxima tot ontroering door zijn spel tijdens haar huwelijk en is voor het publiek een reden om zijn concert niet te willen missen.


Naast Carel Kraayenhof, die door Astor Piazzola werd aangespoord om zelf tangomuziek te gaan schrijven, treden nog twee bijzondere artiesten en een vocal group op: de singer-songwriter Kurt Efting, een inspirerende zanger met mooie folk-popmelodieën en prachtige teksten, de jonge celliste Lidy Blijdorp die wordt geprezen om haar ‘onthutsende muzikaliteit' en regelmatig optreedt op prestigieuze festivals in binnen- en buitenland en tenslotte de opmerkelijke vocal group Lava. Acht vrouwen die a capella zingen.


Voor de gelukkigen die een passepartout hebben weten te bemachtigen, belooft het een mooie dag te worden.


Bekijk de culturele agenda van Brielle via de Cultuurladder.
Pagina terug